De medewerkers van De Hoendrik denken graag met u mee | Reserveer nu 0488 45 18 51

Café

Ons sfeervol ingerichte Café biedt onze gasten een gezellige bar en verschillende zitjes waar u kunt genieten van een heerlijk kopje koffie. Op de bierkaart staan verschillende soorten speciaal bier, welke op tap of uit fles verkrijgbaar zijn. De drankenkaart is voorzien van voldoende keuze uit ons uitgebreide assortiment, met diverse wijnen, verschillende speciaal bieren op tap en fles en binnenlands- en buitenlands gedistilleerd.

Ons gastvrije personeel helpt u graag verder met het maken van een geschikte keuze!

Ook kunt u in het café kunt u terecht voor een hapje en een drankje met een overzicht op het gehele dorpsplein. Doordat de voorgevel helemaal is voorzien van een glaswand, wordt u bij betrokken bij het plein.

Wij hebben een kleine lunchkaart waaruit u kunt kiezen en ook zijn er verschillende soorten borrelplankjes verkrijgbaar. Via een groot televisiescherm kunnen verschillende sportevenementen gevolgd worden.

Naast het café in de ontvangsthal is een zithoek aanwezig, waar u in alle rust kunt zitten. U heeft vanuit hier uitzicht op het café en de bibliotheek, waardoor je toch betrokken blijft met beide ruimtes.

foto’s: Rein de Jong / René Roelofs