(prijzen op aanvraag)
Hapjes Buffet
Koud
- Mini broodjes met pitten & zaden
- Vers afgebakken wit en bruin stokbrood
- Huisgemaakte kruidenboter
- Brabantse rundvleessalade gegarneerd met vleeswaren en ei
- Huisgemaakte smulsalade gegarneerd met vleeswaren en ei
Warm
- Kipsaté in satésaus
- Japanse kipspiesjes in sesamsaus
- Gehaktballetjes in jussaus
- Beenham in bouillon
Sauzen
- Mayonaise
- Smulsaus
- Beenhamsaus
Dit hapjesbuffet is geen complete maaltijd, maar kunt u wel aanvullen met o.a.:
- Gebakken aardappelkrieltje
- Nasi met kip en ei
- Bami met kip en ei
.
Buffet Gewoon goed
Koud
- Vers afgebakken wit en bruin stokbrood
- Huisgemaakte kruidenboter
- Brabantse rundvleessalade rijkelijk gegarneerd
- Caesarsalade met gerookte kipfilet, cherrytomaat, Parmezaanse kaas en pijnboompitten
Warm
- Gebakken krielaardappelen
- Nasi met kip & ei
- Gehaktballetjes in een zachte jussaus
- Kipsaté in satésaus
- Ambachtelijke beenham in bouillon
- Roerbakgroenten
Sauzen
- Mayonaise
- Beenhamsaus
.
De Betuwse boeren
Brood & smeersels
- Vers afgebakken wit en bruin stokbrood
- Oerbrood, vers uit de oven
- Huisgemaakte kruidenboter
- Betuwse boerendip
Koud
- Brabantse rundvleessalade gegarneerd met ham en ei
- Frisse slamix met bospaddestoelen, cherrytomaat en courgette
- Betuwse stoofperen met een vleugje kaneel
Warm
- Aardappelpuree met een krokant gebakken kortje
- Gebakken krielaardappelen
- Witlof uit de oven met ham en kaas
- Rode kool met stukjes appel en kaneel
- Betuws runderstoofpotje met verse grove groenten
- Varkensrollade met grove mosterd en bosui
- Kiprepen gelegd in een zachte stroganoffsaus
Sauzen
- Mayonaise
.
Proef de sfeer
Brood en smeersels
- Vers afgebakken wit en bruin stokbrood
- Boerenbrood
- Plukbrood
- Huisgemaakte kruidenboter
- Boer’n spread
- Aioli
Salades & schotels
- Frisse slamix met komkommer, tomaat, ei en een zachte dressing
- Pastasalade met kipfilet, komkommer, tomaat en een vinagirette dressing OF rundvleessalade schotel
- Carpaccioschotel met truffelmayonaise, pijnboompitten, Parmezaanse kaas en rucola
- Vitello tonnato, gebraden kalfsfricandeau met een zachte tonijnsaus, kappertjes en gegarneerd met bladpeterselie
Warm
- Gebakken krielaardappelen
- Witte rijst met groenten en ei
- Varkenshaaspuntjes in huisgemaakte champignonroomsaus
- Kiprollade in een kleine laagje jus met uitjes
- Gebakken ossenhaaspuntjes in een zachte ketjapsaus
- Sperziebonen met uitgebakken spekjes OF Tuinbonen met wortel en uitgebakken spekjes
- Gebakken champignons met bosui
Sauzen
- Mayonaise
.
Italiaans buffet
Brood & smeersels
- Vers afgebakken wit en bruin stokbrood
- Focaccia rijkelijk belegd met pesto, rauwe ham, zongedroogde tomaat en kaas
- Tapenade
- Tomatenboter
Koud
- Salade caprese met basilicum, mozzarella en een drupje balsamico dress
- Carpaccio van mals biefvlees met rucola, pijnboompitten, Parmezaanse kaas en licht afgetopt met truffelmayonaise
- Vitello tonnato de originele met kalfsvlees, tonijnsaus, rucola en kappertjes
Warm
Pasta en sauzen worden apart geserveerd zodat je, je eigen hoeveelheid kan bepalen
- Spaghetti
- Penne
- Bolognesesaus met groenten
- Zalmfilet in roomsaus en op smaak gebracht met bieslook
- Gehaktballetjes in een pittige tomatensaus
- Kipstukjes in een zachte carbonarasaus met uitgebakken spekjes, champignon en courgette
- Bakje met geraspte en Parmezaanse kaas
Dessert
- Huisgemaakte tiramisu
of
- Huisgemaakte monchou met bastogne kruimels en kersentopping
.
Aziatisch buffet
Warm
- Gebakken kipfilet met ui, champignon, bamboescheuten, boontjes in een orientaalsesaus
- Gegrilde varkensreepjes in babi pangangsaus
- Varkenshaassaté in satésaus
- Gewokte garnalen met diverse groenten zoals peulen en taugé
- Omelet met verse bieslook in zoetzure tomatensaus
Keuze uit:
- Witte rijst met groenten óf nasi met kip en ei
- Bami óf mihoen goreng
Bijgerecht
- Aziatische koolsalade met wortel, zilveruitjes, pindas en bosui
Om het extra lekker te maken
- Kroepoek naturel
- Stokbrood wit
- kruidenboter
- Krokant gebakken uitjes
- Atjar
.
Dessert De Verleiding
- Diverse soorten ambachtelijke ijstaarten – 1 grote punt per persoon
- Verse slagroom
- Vers fruitsalade
Inclusief dessertborden en dessertlepels



.
Dessert Verwennerij
Huisgemaakte tiramisu : “de klassieker”

- Trifle (heerlijke zachte room in laagjes van vers fruit op een heerlijke koekbodem
- Monchou met een heerlijke bastognekoek en kersen
Dessert geserveerd in een glas keuze uit 1 soort per persoon
Vanaf 30 personen keuze uit alle 3 de smaken
.
Dessert Bor
- Huisgemaakte tiramisu “de klassieker”
- Diverse soorten kleine mousse toetjes
- Vanille ijstaart
- Vers fruitsalade
- Verse slagroom



.
Dessert Mini de luxe
Huisgemaakte dessert in kleine glaasjes, geserveerd op houten schalen
Een variatie uit:
- Tiramisu met koffielikeur
- Tiramisu met advocaat
- Chocolademousse
- Panna cotta
- Créme brûlée
- Caramel mousse
- Aardbeienmouse met verse aardbeien
- Vanille mouse met een laagje vanille saus
Twee glaasjes per persoon
(Bij kleine groepen worden niet alle soorten uitgeserveerd)



.
Dessert Royaal
Diverse ambachtelijke roomijstaarten
ijs stammetjes
Chocoladebonbons gevuld met bakkersroom
Bavarois
Vers fruitsalade
Mini glaasjes rijk gevuld
Vers opgelopte slagroom
Vanaf 40 personen wordt het dessert aangevuld met oa huisgemaakte tiramisu / monchou.



.