De medewerkers van De Hoendrik denken graag met u mee | Reserveer nu 0488 45 18 51

Grote Zaal

De Grote Zaal is een zaal waarin verschillende evenementen of bijeenkomsten en feesten gegeven kunnen worden. Afhankelijk welke indeling/opstelling er wordt gekozen, er kunnen tot 500 personen in de grote zaal terecht.

Hierdoor is de Grote Zaal een uitermate geschikte plek voor ieder evenement of bijeenkomst. Ook voor een klein of groot feest. De zaal kan immers ook verkleind worden, waardoor er een intiemere sfeer ontstaat. Tevens kunnen hier ook diverse voorstellingen gegeven worden. Ook presentaties met een grote groep is mogelijk.

Met een 8 meter brede bar bent u altijd snel voorzien van een drankje.

De zaal is sfeervol ingericht en bezit een groot podium. De zaal is voorzien van de nieuwste geluidsapparatuur. Via onze muziekcomputer kunnen er 4 verschillende muziekkanalen geselecteerd worden, waarbij er op ieder kanaal een andere soort muziekkeuze geselecteerd kan worden. Ook kan er via een input een mobiele telefoon aangesloten worden waarbij je je eigen Play list kunt beluisteren.

Voor vergaderingen en bijeenkomsten is er een microfoon aanwezig. Tevens kunt u gebruik maken van een beamer + scherm (3×2 mtr).

In deze zaal is voor de gebruikers (gratis) draadloos internet beschikbaar.

Of het nu is voor een darttoernooi of van een pianoconcert, u kunt altijd bij ons terecht voor uw evenement. U kunt dan ook altijd contact met ons opnemen, mocht u nog enige twijfels hebben voor uw te organiseren evenement en willen weten wat alle mogelijkheden zijn. Wij bespreken dit graag met u.

foto’s: Rein de Jong / René Roelofs